Minden igyekezetünk ellenére sem garantáljuk, hogy a közzétett műszaki adatok és fotók nem tartalmaznak hiányosságokat vagy hibákat, amelyek azonban nem képezhetik reklamáció alapját. Webshopunk árukészlete eltérhet az üzletünk készletétől! Áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek. Az árváltoztatás és elírás jogát fenntartjuk! Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van, forduljon hozzánk bizalommal.

Kérdésed van+36 20 392 6700   Facebook Messenger

BB Tracer Specna Arms EDGE 0.25 g - 1000 BB – Green
BB Tracer Specna Arms EDGE 0.25 g - 1000 BB – Green
4 300 Ft

BB Tracer Specna Arms EDGE 0.25 g - 1000 BB – Green

Legmagasabb minőség és precizitás
Dupla polírozás
Szín : zöld
Súly : 0,25 g
Raktáron
4 300 Ft
Részletek

Az EDGE™ BB-k átmérője 5,95 mm (+/- 0,005 mm), és az egyes BB-k tömege közötti különbség nem haladja meg a 0,01 g-ot . Ennek eredményeként a Specna Arms® EDGE™ BB - k tökéletesek lesznek mind a szabványos, mind a precíziós csövekhez.


A Specna Arms® által a feldolgozás utolsó szakaszában gyártott golyók mindegyikét gondosan fényesre polírozzák . Ezután az EDGE™ BB-ket egy speciális réteggel vonják be, amely csökkenti a súrlódást , így biztosítva a problémamentes együttműködést a precíziós csövekkel. Ez egyúttal jobb együttműködést is jelent a Hop-Up kidobással.

A gyártási folyamat teljes ellenőrzésének köszönhetően a gyártó tökéletesen gömb alakú golyókat kap, látható mélyedések vagy varratok nélkül. 


A nyomkövető golyókat úgy alakították ki, hogy expozíciós hangtompítókkal működjenek, exponálásuk után a golyók világítanak a sötétben, ami ideálissá teszi őket CQB játékokhoz.

Adatok
Gyártó
Specna Arms
Cikkszám
RF-20-00721
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek