Minden igyekezetünk ellenére sem garantáljuk, hogy a közzétett műszaki adatok és fotók nem tartalmaznak hiányosságokat vagy hibákat, amelyek azonban nem képezhetik reklamáció alapját. Webshopunk árukészlete eltérhet az üzletünk készletétől! Áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek. Az árváltoztatás és elírás jogát fenntartjuk! Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van, forduljon hozzánk bizalommal.

CM009B M16 AEG

CM009B M16 AEG
CM009B M16 AEG
CM009B M16 AEG
CM009B M16 AEG

CM009B M16 AEG

Felhívjuk figyelmét, hogy a terméknél interneten csak vásárlási szándékát jelezheti, vásárlás csak személyes átvétellel lehetséges!

Nincs raktáron
Nem vásárolható!
Részletek

Hossz : 1000 mm
Súly : 2745 g
Anyaga : fém + polimer + acél
Torkolat sebessége : ~410 FPS

A replikákat úgy készítették, hogy teljesen kompatibilis legyen a Tokio Marui szabvánnyal. Fém Hop-Up kamrával, valamint M120-as rugóval szerelték fel, ami ~410 FPS torkolati sebességet garantál, ezek rendkívül hatékony eszközzé teszi a közepes hatótávolságú műveletekhez.

A replika fémből és polimerből készült. A replikán, az éles lőfegyver eredetijéhez hasonlóan, nincs felső RIS sín. Mindazonáltal felszerelhető egy speciális sínnel, amely a szállítófogantyúkra való rögzítésre szolgál. Az akkumulátor tárolója a tusban helyezkedik el.

Érdekes adalék a működő Bolt-Catch replika. 
A karabély állítható Hop-Up rendszerrel rendelkezik, amelyhez a töltő fogantyújának visszahúzásával lehet hozzáférni, ami kinyitja a hüvelykivető nyílást, felfedve a beállító gombot.

A készlet tartalma:

- replika
- tár

Adatok
Gyártó
CYMA
Cikkszám
RF-20-00110
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
DANUBIUS play