raptor@raptorfegyver.hu      File:Facebook f logo (2019).svg - Wikimedia Commons  File:Instagram icon.png - Wikimedia Commons                                                        Főoldal          Elérhetőség          Általános szerződési feltételek          Adatkezelési tájékoztató          Vásárlói pontgyűjtő rendszer          Útvonalterv

Fenix Light GL22 Lézeres fegyverlámpa LED 750lm

Fenix Light GL22 Lézeres fegyverlámpa LED 750lm
Fenix Light GL22 Lézeres fegyverlámpa LED 750lm
Fenix Light GL22 Lézeres fegyverlámpa LED 750lm
Fenix Light GL22 Lézeres fegyverlámpa LED 750lm
Fenix Light GL22 Lézeres fegyverlámpa LED 750lm
Fenix Light GL22 Lézeres fegyverlámpa LED 750lm
Fenix Light GL22 Lézeres fegyverlámpa LED 750lm
Fenix Light GL22 Lézeres fegyverlámpa LED 750lm

Fényáram
750 lm
Hatótáv
180 m
Maximális üzemidő 24 óra
Áramellátás 1x CR123A, 1x RCR123A
Üzemmódok száma 4
Vízállóság IP66 (heves eső)
Fény színe Nappali fehér (5500-6500 K), Piros
Fényforrás Luminus SST-20
Súly 94 g
Márka Fenix
Termékkód GL22
Raktáron
65 800 Ft
A vásárlás után járó pontok: 658 Ft
Részletek

A Fenix GL22 lézeres LED pisztolylámpát kifejezetten rövid fegyvereken való használatra tervezték. A fehér fény kibocsátása 750 lumen (ANSI) 180 méteres hatótávval, a zseblámpa piros lézerrel is rendelkezik, amellyel könnyebben lehet bemérni a célt (a lézervilágítás irányát finoman lehet állítani). A zseblámpát egy Fenix ARB-L16-700UP Li-ion akkumulátor táplálja, integrált mikro USB csatlakozóval (az akkumulátort és a kábelt a csomag tartalmazza). Szükség esetén eldobható CR123A lítium elem is használható. A lámpa egyszerűsített vezérlése kétoldalas (jobb- és balkezesek számára egyaránt). A zseblámpa négy üzemmódban működhet - csak fehér fény, fehér fény + piros lézer, vagy csak külön piros lézer. A fehér fény ideiglenesen átkapcsolható stroboszkópos villogásra. A fegyversínre való felszerelés egyszerű - a zseblámpa rácsúszik a fegyversínre, és egy forgó kerékkel van rögzítve (akár pénzérmével is erősen meghúzható). Picatinny MIL-STD-1913 és GLOCK (nem feltétlenül passzol a slimline kategóriájú fegyverekre, mint pl. a Glock 30 modellje) fegyversínhez csatlakoztatható. A zseblámpa alkalmas professzionális, valamint sport- és hobbi lövészek számára.

A lámpa minden paraméterét (fényáram, akkumulátor élettartama, vízállóság, hatótávolság és ütésállóság) az ANSI/NEMA FL 1-2009 szabvány szerint mérik.

A Fenix GL22 LED pisztolylámpa paraméterei
Prémium LED Luminus SST-20 használata 50 000 órás élettartammal és egy piros lézerrel (640-660 nm).
Négy üzemmód:
Fehér fény 750 lumen – 35 perc (mellékelt akkumulátorral) illetve 500 lumen – 1 óra (egyszerhasználatos CR123A elemmel)
Piros lézer 5 mW – 17 óra (mellékelt akkumulátorral) illetve 24 óra (egyszerhasználatos CR123A elemmel)
Fehér fény + piros lézer együtt – 33 perc (mellékelt akkumulátorral) illetve 57 perc (egyszerhasználatos CR123A elemmel)
Stroboszkóp - 750 lumen
A TIR optika 180 méteres (8000 cd) fénysugarat hoz létre. CR123A használatakor 140 méter (5000 cd).
Védelem a fordított elem behelyezés ellen és védelem a túlmerülés ellen
Az áramforrás egy darab Li-ion akkumulátor Fenix ARB-L16-700UP (csomag része). Szükség esetén használható eldobható lítium CR123Aelem is.
Méretek 6,7 cm (hossz) x 4,2 cm (magasság) x 3,1 cm (szélesség).
A lámpa memóriával rendelkezik és mindig az utoljára beállított módban kapcsol be (csak fehér fény, fehér fény+ piros lézer, csak lézer)
Súly 94 gramm (akkuval együtt).
Intelligens túlmelegedés elleni védelem.
A lámpa teste repülőgépipari edzett alumíniumból készült.
Ellenálló, nehezen karcolható felület - Type III hard anodized.
Ütésálló 1 méteren magasságból esve.
Kopásálló trapézmenetek.
Por- és vízálló az IP66 szabvány szerint (erős vízsugár minden oldalról)
A csomag tartalmaz egy Fenix ARB-L16-700UP akkumulátort, egy töltő micro-USB kábelt, egy imbuszkulcsot a lézer irányának beállításához, egy lapot a Picatinny sínre való rögzítéshez (a GLOCK lemez már előre telepítve van a lámpán gyárilag) és a használati utasítást.

Termékértékelések
Csomán János rendőr mutatja be többrészes videós tesztjében részletesen a lámpa paramétereit és gyakorlati használatát beltéri lőtéren és kültéri lőtéren is.
A Fenix GL22 lámpa használata
Gyárilag lehet a lámpában lévő akkumulátoron egy izoláló fedő. Használat előtt vegye ki a lámpából.

Bármelyik gomb megnyomásával be lehet kapcsolni a lámpát, ami az utoljára beállított üzemmódban kapcsol be. További gombnyomással kikapcsolható a lámpa.

Azonnali ideiglenes világításhoz nyomja meg és tartsa lenyomva bármelyik kapcsolót. Amíg a gomb le vna nyomva a lámpa világít, ha felengedi a gombot akkor kialszik a fénye.

Stroboszkóp ideiglenes aktiválása: Bekapcsolt lámpa mellett, nyomja le valamelyik gombot, kb 0,5 másodperc után aktiválódik a stroboszkóp és a nyomva tartás idejéig villog.

Módváltás: kapcsolja be a lámpát, nyomja meg és tartsa lenyomva valamelyik kapcsolót, és a másik kapcsoló egyes megnyomásaival tud a módok között váltani – csak fehér fény – fehér fény + piros lézer – csak piros lézer.

Lámpa gombjának lezárása: Kikapcsolt lámpa mellett, nyomja meg egyszerre mindkét kapcsolót, és tartsa lenyomva 5 másodpercig. Azután a lámpa kétszer villant, jelezve ezzel a zárolást. A zár feloldásához ismét nyomja meg egyszerre mindkét kapcsolót és tartsa lenyomva 1 másodpercig.

Töltés: Az akkumulátor a mikro-USB csatlakozón keresztül tölthető. Töltés közben az akkumulátor tetején lévő jelzőfény pirosan világít. Teljesen feltöltött állapotban kéken vagy zölden világít.

Intelligens túlmelegedés elleni védelem: a 750 lumenes üzemmódban a nagy teljesítmény miatt a lámpa felmelegszik. Ha a lámpa belső hőmérséklete 60 °C-ra emelkedik, automatikusan csökkenteni kezdi a teljesítményét. Amint a lámpa hőmérséklete 60 °C alá csökken, a teljesítmény fokozatosan ismét nő.

Figyelmeztetés
Csak jó minőségű, újratölthető akkumulátorokat használjon, hogy ne károsodjon a lámpa az esetlegesen elemből kifolyó anyagoktól.
Mindig tartsa be a biztonsági előírásokat a lámpa fegyveren való használatakor.
Az elemet a negatív pólussal a lámpafej felé helyezze be.
Ha a lámpa villog, nem kapcsol magasabb teljesítményű üzemmódra, vagy nem világít, annak az alábbi okok valamelyike lehet az oka:
Az akkumulátor lemerült, töltse fel vagy cserélje ki.
A lámpa belső érintkezői eltömődtek - tisztítsa meg őket alkoholba mártott vattapamaccsal.
Garancia
Öt év garancia a zseblámpára és két év az akkumulátorra.

Adatok
Gyártó
FENIX
Cikkszám
RF-4-00008
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Roxy Radio Play