Minden igyekezetünk ellenére sem garantáljuk, hogy a közzétett műszaki adatok és fotók nem tartalmaznak hiányosságokat vagy hibákat, amelyek azonban nem képezhetik reklamáció alapját. Webshopunk árukészlete eltérhet az üzletünk készletétől! Áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek. Az árváltoztatás és elírás jogát fenntartjuk! Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van, forduljon hozzánk bizalommal.

HD-21-M

HD-21-M
HD-21-M
HD-21-M
HD-21-M
HD-21-M
HD-21-M
HD-21-M
HD-21-M
HD-21-M
HD-21-M
Nincs raktáron
158 500 Ft
Nincs raktáron
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Részletek

A Home Defender 2022-es legújabb változata. 7 lövetű, 19.3 mm puha gumilövedékkel, 380 R Blanc/9mmRK riasztópatronnal működtethető. Energiája 120 Joule. Ismétlő, SA rendszerű, a dob és a gumitalp kivételével minden barnított acél!

Válltámaszos, a fegyverre hordszíj rakható. A fegyver elejének jobb oldalán szereléksin található amire lézer vagy fegyverlápa szerelhető. Ezzel a gumilövedékes fegyverrel "SZÉPSÉGVERSENYT NEM, DE LAKÁSVÉDELMET LEHET NYERNI"! A fegyver, mint egy igazi géppisztoly, szerszámok nélkül szétszerelhető! Tömege válltámasz nélkül egészen picivel 2 kiló alatt van.

Kiegészítésként 8-as dob is vásárolható a fegyverhez, amihez jár egy gumitöltő.

Adatok
Gyártó
Keserű Művek
Cikkszám
RF-23-00112
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
DANUBIUS play