Minden igyekezetünk ellenére sem garantáljuk, hogy a közzétett műszaki adatok és fotók nem tartalmaznak hiányosságokat vagy hibákat, amelyek azonban nem képezhetik reklamáció alapját. Webshopunk árukészlete eltérhet az üzletünk készletétől! Áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek. Az árváltoztatás és elírás jogát fenntartjuk! Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van, forduljon hozzánk bizalommal.

Kérdésed van+36 20 392 6700   Facebook Messenger

MB4420D Sniper

MB4420D Sniper
MB4420D Sniper
MB4420D Sniper
MB4420D Sniper
MB4420D Sniper
MB4420D Sniper

MB4420D Sniper

Felhívjuk figyelmét, hogy a terméknél interneten csak vásárlási szándékát jelezheti, vásárlás csak személyes átvétellel lehetséges!

Nincs raktáron
75 300 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Anyaga : fém + polimer
Súly : 3650 g
Hossz : 1140 mm
Szín : Fekete
Torkolat sebessége : ~400 FPS
Motor : Spring Action

MB4420D rugós működésű mesterlövész puska másolata a WELL-től. A belső konstrukció az MB sorozat korábbi, jól ismert replikáin alapul. Ez egy rugós működésű másolat, ami azt jelenti, hogy minden lövés előtt újra fel kell húzni. A replika fémből és megerősített polimerből készült . A fém alkatrészek közé tartozik a masszív külső test , a felső RIS síntartó, az RIS rögzítősínek, a tár és természetesen a belső mechanizmus. Az elülső rész polimerből készült.

Az MB4420-as verzió olyan érdekes megoldásokat kínál, mint az állítható tus vagy a pofadék további távtartó betétekkel. A készlet a táron vagy a taktikai hevederen kívül tartalmaz egy, az elülső oldalra rögzíthető szállító fogantyút, egy állítható bipodot , valamint egy 3-9x40-es távcsövet RIS rögzítéssel. 

A replika 4 db 22 mm-es RIS univerzális rögzítősínnel van felszerelve , amely lehetővé teszi optikai irányzékok és kiegészítő tartozékok, például bipodok rögzítését. 

A replika torkolati sebessége 400 FPS, belsejében egy 500 mm hosszú belső cső található.

A replikához egy fém Low-Cap tár tartozik, amelynek kapacitása 30 BB.

A készlet tartalma:

- replika
- tár
- BB gyorstöltő
- tisztítórúd
- taktikai heveder
- Használati útmutató
- szerelő kulcsok az összeszereléshez
- bipod
- távcső
- szállítófogantyú

Adatok
Gyártó
VELL
Cikkszám
RF-20-00340
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek