Minden igyekezetünk ellenére sem garantáljuk, hogy a közzétett műszaki adatok és fotók nem tartalmaznak hiányosságokat vagy hibákat, amelyek azonban nem képezhetik reklamáció alapját. Webshopunk árukészlete eltérhet az üzletünk készletétől! Áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek. Az árváltoztatás és elírás jogát fenntartjuk! Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van, forduljon hozzánk bizalommal.

Kérdésed van+36 20 392 6700   Facebook Messenger

Paprika spray, Pfeffer KO Fog 40 ml

Klever Pfeffer-KO gázspray-borsspray, vagy más néven paprika spray. Hatóanyaga fokozottan irritatív hatást vált ki a nyálkahártyára és maró érzést a bőrre. Az olajos hordozó anyag meggátolja a vízzel történő lemosását. Hatását azonnal és hosszú ideig fejti ki.

Nincs raktáron
3 000 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Pepper KO bors spray – ideális az önvédelemere. A spray kutyákra és egyéb nagyobb testű állatokra is jó a bűnözők mellett. A bors spray környezetbarát, mert biológiailag lebomló. Az állatokban tartós károsodást nem okoz!

Fog (köd): A hatóanyag, kb. 40–50 cm átmérőjű aeroszolfelhő formájában hagyja el a palackot. Előnye, hogy nem igényel annyira pontos célzást(stresszhelyzetben, vagy egy gyors mozgású állat esetén, erre esetleg nincs is lehetőség).

A termék csak 18 év felett vásárolható és személyesen vehető át!Töltősúly: 40ml
Töltőanyag: OC (capsaicin)
Hatótávolság: 2m

Adatok
Gyártó
Ballistol
Cikkszám
RF-15-00260
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek