Minden igyekezetünk ellenére sem garantáljuk, hogy a közzétett műszaki adatok és fotók nem tartalmaznak hiányosságokat vagy hibákat, amelyek azonban nem képezhetik reklamáció alapját. Webshopunk árukészlete eltérhet az üzletünk készletétől! Áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek. Az árváltoztatás és elírás jogát fenntartjuk! Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van, forduljon hozzánk bizalommal.

Police Perfect önvédelmi pepper gel, kék 550ml

Police Perfect önvédelmi pepper gel, kék 550ml
Police Perfect önvédelmi pepper gel, kék 550ml
Police Perfect önvédelmi pepper gel, kék 550ml
Nincs raktáron
35 400 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Nagy kiszerelésű, közvetlenül használható gáz-spray, 550 ml-es tartállyal.

Ez a "családi kiszerelés" a kimondottan csoportosan fenyegető, magánterületen jelentkező támadások elhárítására készült. Hatóanyaga megegyezik az utcai viselésre szánt típussal, azonban itt annak harmincszorosát fújhatjuk ki. Rendőrségi felhasználása egyértelműen a  tömegoszlatás.

Használatát külterületen javasoljuk. Javallott gázálarc használata! :)

CSAK SZOLGÁLATI IGAZOLVÁNY FELMUTATÁSÁVAL, MEGLÉTÉVEL ÁRUSÍTHATÓ!

- tartalom 550 ml
- működési tartomány 4-7 méter
- OC hatóanyag
- gél szórófej
ártalmatlanító hatás akár 25 perc egy óra


A fenti termék a 175/2003. Kormány rendelet alapján közbiztonságra különösen veszélyes eszköznek bizonyul, így azt a rendelet értelmében, mivel a töltőtömege meghaladja a 20 mg töltőtömeget, csak a rendelet 3. § (2) bekezdésének a) pontjában felsorolt szervek részére forgalmazható.

(Magyar Honvédség, rendvédelmi szervek, Nemzeti Adó- és Vámhivatal, az Országgyűlési Őrség, nemzetbiztonsági szolgálatok, Magyarország területén állomásozó fegyveres szervek, továbbá azok a szervek és személyek, melyeknek a közbiztonságra különösen veszélyes eszköz birtoklását, használatát jogszabály megengedi)

Adatok
Cikkszám
RF-8-00553
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
DANUBIUS play