Minden igyekezetünk ellenére sem garantáljuk, hogy a közzétett műszaki adatok és fotók nem tartalmaznak hiányosságokat vagy hibákat, amelyek azonban nem képezhetik reklamáció alapját. Webshopunk árukészlete eltérhet az üzletünk készletétől! Áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek. Az árváltoztatás és elírás jogát fenntartjuk! Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van, forduljon hozzánk bizalommal.

Kérdésed van+36 20 392 6700   Facebook Messenger

Sisak X-Shield FAST PJ gyorsállítós - TAN

Sisak X-Shield FAST PJ gyorsállítós - TAN
Sisak X-Shield FAST PJ gyorsállítós - TAN
Sisak X-Shield FAST PJ gyorsállítós - TAN
Sisak X-Shield FAST PJ gyorsállítós - TAN
Sisak X-Shield FAST PJ gyorsállítós - TAN
Sisak X-Shield FAST PJ gyorsállítós - TAN
Sisak X-Shield FAST PJ gyorsállítós - TAN
Anyaga: Műanyag + Fém
Szín: barna
Súly: 650g
Fej kerülete: 55-61cm
Nincs raktáron
18 200 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Az X-Shield sisakok legújabb sorozata megfelel minden airsoftos igényeinek, akik olyan jó minőségű felszerelést keresnek, amely az airsoft csatatéren működik anélkül, hogy nagymértékben megterhelné a pénztárcát. Az X-Shield sisakok ár/minőség paramétere olyan tényező, amely megkülönbözteti őket a tömegtől.

A sisak héja strapabíró műanyagból készült, melynek köszönhetően a szerkezet strapabíró és könnyű is egyben. A sisak kétségtelen előnye a nagy beállítási lehetőségek és a felhasználó fejéhez való igazítás. Ebben segít egy kemény műanyagból és puha habból készült moduláris párnakészlet , amely a tépőzárnak köszönhetően szabadon elhelyezhető a sisak belsejében . A beállítási lehetőségek széles választékához tartozik még egy 4 pontos heveder puha állrésszel, Fastex csattal rögzítve. További előnye, hogy zárt rendszerben készült, azaz nincsenek benne laza, kiálló állítópántok. A kerület a sisak hátulján található kényelmes gombbal állítható be.

Mint sok FAST konstrukción alapuló sisak , az X-Shield is fel van szerelve oldalsó rögzítősínekkel , amelyek lehetővé teszik egy sor kiegészítő felszerelés rögzítését, például szemüveg, taktikai világítás, fejhallgatók stb. A sisak homlokán fém VAS rögzítés és csővonalak találhatók, amelyek lehetővé teszik az NVG rendszerek telepítését . A készlet moduláris rögzítők és kapcsok gazdag készletét tartalmazza.

A készlet tartalma:

- párnakészlet
- Wing-Loc adapter
- RIS 22 mm-es szerelősín
- 2 x 19 mm-es szemüvegrögzítő kapocs
- 2 x 19 mm-es szemüveg forgatható kapocs

- 2 x 35 mm-es védőszemüveg forgatható kapocs

- 2 x forgatható klip adapter - adapter az NVG rögzítéséhez

A termék nem nyújt ballisztikai védelmet csak Airsoft játékokhoz javasoljuk.

Az eladó nem vállal felelősséget a termék rendeltetésellenes használatából eredő károkért a termékben, ez vonatkozik a felhasználó (vevő) esetleges egészségi következményeire, vagy anyagi károkra is, magára a termékre nem terjed ki a a garancia.

Az eladó a vevővel szemben garanciális felelősséggel tartozik a termék hibáiért (hiba esetén), ha a vevő/felhasználó a terméket csak rendeltetésszerűen, azaz nem védelmi célra használja, ideértve a taktikai/háborús játékot/ ASG.

Adatok
Gyártó
Ultimate Tactical
Cikkszám
RF-20-00432
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek