Webáruházunkban megrendelés leadása csak regisztráció után lehetséges.

Smart Gas 1000 ml Green Gas

A Smart Gas™ a legjobb minőségű alapanyagokból készült termék , amelyet gázüzemű airsoft fegyverekhez terveztek. A megbízható gyártó szoros együttműködésének eredménye az airsoft játékosokkal, akiknek észrevételei és véleményei segítettek a legigényesebb keveréket létrehozni.

A Smart Gas™ egy innovatív termék, amely kiemelkedik a versenytársak közül. Összetétele és nagy nyomása akár 20%-kal nagyobb teljesítményt , valamint a felvételek megismételhetőségét biztosítja. Tökéletes választás minden visszafújó rendszerrel rendelkező replikához , amely jelentősen javítja a fegyver visszarúgását, és ezáltal még szórakoztatóbbá teszi a lövöldözést.

A Smart Gas™ innovatív formulája megnövelt mennyiségű szilikonolajjal lehetővé teszi a gáz használatát akár 5°C-os hőmérsékleten is . Még ilyen alacsony hőmérsékleten is keni és egyben konzerválja a belső mechanizmusokat.

A palack műanyag fúvókával van felszerelve, amely megakadályozza a tárak tömítéseinek sérülését . A Smart Gas™ a legigényesebb játékosok számára készült .

Raktáron
4 200 Ft
A vásárlás után járó pontok: 42 Ft
Az alábbi terméket ajánljuk még kiegészítőként
Adatok
Gyártó
SMART GAS
Cikkszám
RF-20-00433
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!