Minden igyekezetünk ellenére sem garantáljuk, hogy a közzétett műszaki adatok és fotók nem tartalmaznak hiányosságokat vagy hibákat, amelyek azonban nem képezhetik reklamáció alapját. Webshopunk árukészlete eltérhet az üzletünk készletétől! Áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek. Az árváltoztatás és elírás jogát fenntartjuk! Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van, forduljon hozzánk bizalommal.

Védőszemüveg Pheos One - víztiszta
Védőszemüveg Pheos One - víztiszta
4 400 Ft

Védőszemüveg Pheos One - víztiszta

Védőszemüveg Pheos One - víztiszta
Védőszemüveg Pheos One - víztiszta
Védőszemüveg Pheos One - víztiszta
Specna Arms BB álló Védőszemüveg
Optikai osztály : 1
Lencse színe : átlátszó
Megfelel az EN 166, EN 172 szabványnak
Súly : 35g
Raktáron
4 400 Ft
Részletek

Pheos One védőszemüveg - Specna Arms Edition

Az uvex pheos védőszemüveg modern, divatos kialakítása ideálissá teszi az ipari munkahelyek mindennapi használatára. Tetszetős megjelenésük mellett ezek a védőszemüvegek rendkívül innovatív technológiát tartalmaznak: a fő alkotóelem a biszférikus lencsék, amelyek nemcsak széles látómezőt biztosítanak, hanem kívülről is rendkívül karcállóak, és tartósan védenek a párásodás ellen belülről az egyedülálló uvex supravision lencsebevonat technológiának köszönhetően. A párásodásgátló bevonat tartós, ezért nem mosódik le. A külső nano clean hatásnak köszönhetően a lencsék könnyen tisztíthatók, és kevésbé érzékenyek a szennyeződésekre. Az uvex pheos biztonsági szemüveg elnyerte az iF Product Design Award 2012 díját.

Főbb jellemzői:

- Modern, trendi dizájn
- Bi-szférikus lencsék uvex supravision lencsebevonat technológiával
- Keret nélküli szemüveg széles látómezővel
- Tartós védelem belül a párásodás ellen
- Kivételes védelem a kívülről érkező karcolás ellen
- Fémmentes

A lencsék optikai osztályát optikai paramétereik alapján határozzuk meg. A szem- és arcvédelem 3 osztályba sorolható. Az 1. optikai osztályú lencsék folyamatos használatra szolgálnak (így ezek a szemüvegek mindennapi használatra is használhatók védőszemüvegként), míg a 3. osztályú lencsék rövid távú használatra.

FIGYELEM!

A fenti termék a legjobb minőségű termék, és az ellenállási osztályának megfelelő tartóssági teszteken esett át. A gyártó az ellenállási osztály vagy a megszerzett tanúsítványok hatálya alá tartozó szilárd anyagokkal szembeni ellenállást garantál. Ennek ellenére az áruk nem megfelelő párosítása esetén ennek a védelemnek a használata nem zárja ki a testi sérüléseket, például a védőüveg alá eső BB által ricochet következtében. Ezért használat előtt javasolt a szemvédőt a felhasználó egyéni igényeihez igazítani. A termék védő tulajdonságai a fenti termék helytelen használata és karbantartása következtében is megváltozhatnak, például a lencsék nem megfelelő készítményekkel történő tisztításával.

Adatok
Gyártó
Uvex / Specna Arms
Cikkszám
Rf-20-00728
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
DANUBIUS play