Minden igyekezetünk ellenére sem garantáljuk, hogy a közzétett műszaki adatok és fotók nem tartalmaznak hiányosságokat vagy hibákat, amelyek azonban nem képezhetik reklamáció alapját. Webshopunk árukészlete eltérhet az üzletünk készletétől! Áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek. Az árváltoztatás és elírás jogát fenntartjuk! Ha bármilyen kérdése vagy aggálya van, forduljon hozzánk bizalommal.

Kérdésed van+36 20 392 6700   Facebook Messenger

USB TÖLTŐ AEP AKKUMULÁTORHOZ
USB TÖLTŐ AEP AKKUMULÁTORHOZ
9 900 Ft

USB TÖLTŐ AEP AKKUMULÁTORHOZ

USB TÖLTŐ AEP AKKUMULÁTORHOZ
Raktáron
9 900 Ft
Részletek

Mikroprocesszoros töltő kis kapacitású akkumulátorokhoz, AEP replikákhoz.


A hálozati töltőt USB-n keresztül tudjuk csatlakoztatni ehhez a termékhez, így számos eszköz vagy akár power bank segítségével is tölthetjük akkumulátorunkat.
Az akkumulátor feltöltése után a töltési folyamat automatikusan leáll. Így az akkumulátor védett a sérülésektől. A töltés folyamatát LED-ek jelzik.
Ne feledje, hogy a replika belsejében tilos az akkumulátort tölteni!


A tápfeszültségre való csatlakoztatás után a dióda pirosan világít, az akkumulátor csatlakoztatása után pedig a zöld dióda is világít, ami a töltést jelzi.
Amikor az akkumulátor teljesen feltöltődött, a töltési folyamat felfüggesztésre kerül - csak a zöld LED világít - az akkumulátor teljesen fel van töltve, használatra kész.

Adatok
Gyártó
CYMA
Cikkszám
RF-33-00971
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek