raptor@raptorfegyver.hu      File:Facebook f logo (2019).svg - Wikimedia Commons  File:Instagram icon.png - Wikimedia Commons                                                        Főoldal          Elérhetőség          Általános szerződési feltételek          Adatkezelési tájékoztató          Vásárlói pontgyűjtő rendszer          Útvonalterv

Li-Po akkumulátorok

Li-Po akkumulátor használati útmutató

A LiPo akkumulátorokat pozitív kapacitás/tömeg arány és alacsony önkisülési arány jellemzi, ami pozitívan befolyásolja a használatukat. Az általunk kínált lítium-polimer akkumulátorok két (7,4 V) vagy három (11,1 V) cellából állnak. Ezek a cellák a kínált kapacitáshoz képest kis méretűek, így olyan replikákban is használhatók, ahol korlátozott a hely az akkumulátor számára. Az ilyen típusú energiaforrással hajtott puskák hatékonyabban és hosszabb ideig működnek, mint a hagyományos típusú akkumulátorok.

Tartsa be a biztonsági szabályokat!

Ez a termék megfelel a forgalomba hozatali engedélyezési szabványoknak, ami azt jelenti, hogy a gyártó és az eladó ésszerű erőfeszítéseket tettek a termék biztonságos, az utasításoknak megfelelő használatának biztosítása érdekében. Ha a terméket az utasításokkal ellentétben használja, azt saját felelősségére teszi.

Figyelem!

Hagyja abba az akkumulátor használatát, ha a következő problémák bármelyike ​​jelentkezik : szag, színváltozás, az akkumulátor túl magas hőmérséklete, alakváltozás, szivárgás vagy furcsa hangok. Ha tölti az akkumulátort, először válassza le a töltőt az áramforrásról. Vigye távol az akkumulátort mindentől, ami meggyulladhat. Az akkumulátorokat az erre a célra szolgáló speciális tartályokba dobja.

A Li-Po akkumulátorok megfelelő használatának szabályai
Az akkumulátor akkor fogja ellátni a funkcióját, ha betartja a megfelelő használat szabályait, amik az alábbiak:

 • Töltés:
  A Li-Po akkumulátort csak lítium-polimer üzemmódban töltse mikroprocesszoros töltővel. A cellák egyenletes töltése érdekében használjon kiegyensúlyozóval ellátott töltőt (szerviz csatlakozó). Ne hagyja az akkumulátort a töltőben felügyelet nélkül (még éjszaka sem).
  Töltés közben helyezze az akkumulátort egy biztonságos töltőtasakba .
  Ne töltsön túl cellánként 4,2 V fölé.
 • Használat közben:
  Ne engedje, hogy cellánként 3,2 V alatti a kisülés – ami maradandó károsodáshoz , valamint kémiai reakciókhoz vezethet, amelyek gyulladást okozhatnak. Ne lépje túl a megengedett kisülési áramot (kapacitás mAh-ban a C együttható értékének szorzata). Például egy 2100 mAh-s akkumulátor esetén 15 C-os tényezővel (2100 mAh x15 = 31500 mAh) - a határérték 31,5 amper. Tartsa távol gyúlékony tárgyaktól. Ne zárja rövidre a pólusokat, ne szúrja ki vagy sértse meg a vezetékeket.
 • Tárolás:
  Ne tárolja az akkumulátort a replikához csatlakoztatva.
  A hosszú távú tárolás során rendszeresen ellenőrizze a minimális töltöttségi szintet, használjon dedikált töltőt vagy biztonsági riasztót .
  Részlegesen feltöltve tárolja – ideális esetben 70% körül.
  Védje a közvetlen napfénytől. Ajánlott ideális tárolási hőmérséklet - 12°C.

Figyelem!

A termék nem rendeltetésszerű használatából eredő hibák az eladó ellenőrzésén kívül esnek, és mint ilyenek, nem adnak okot arra, hogy az árut szerződésellenesnek nyilvánítsák. A fogyóeszközök természetes kopásnak vannak kitéve, ami nem jelenti automatikusan azt, hogy az áru nem felel meg a szerződésnek.


22termék 122
Szűrés
Termék státusza
Ár
 (Ft)
4 500 Ft - 16 801 Ft
Roxy Radio Play