Minden igyekezetünk ellenére sem garantáljuk, hogy a közzétett műszaki adatok és fotók nem tartalmaznak hiányosságokat vagy hibákat, amelyek azonban nem képezhetik reklamáció alapját. Webshopunk árukészlete eltérhet az üzletünk készletétől! Áraink tájékoztató jellegűek, nem minősülnek hivatalos ajánlattételnek. Az árváltoztatás és elírás jogát fenntartjuk! Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk bizalommal.

Kérdésed van? +36 20 392 6700   Facebook Messenger Facebook 

Távcső Bushnell 12x50 powerview 2
Távcső Bushnell 12x50 powerview 2
54 500 Ft

Távcső Bushnell 12x50 powerview 2

Távcső Bushnell 12x50 powerview 2
Távcső Bushnell 12x50 powerview 2
Távcső Bushnell 12x50 powerview 2
Távcső Bushnell 12x50 powerview 2
Raktáron
54 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 545 Ft
Részletek
Termék leírás
A Bushnell Powerview 2 távcsövei tartós és könnyű alumíniumötvözet vázzal készülnek. Robusztus, sokoldalú és modern megjelenés, ez jellemzi a Bushnell Powerview 2 távcsöveit. Válasszon a kompakt, közepes és teljes méretű változatok közül, amelyek roof- vagy porro-prizma rendszerekkel és változatos nagyításokkal elérhetőek.

KIVÁLÓ KÉPMINŐSÉG

A lencsék, többszörös bevonatuknak köszönhetően éles és élénk képeket biztosítsanak minden helyzetben. Akár az erdőben madarászik, akár a lelátó utolsó sorából nézné a meccset, ezek az optikák teljes és gyenge fényviszonyok között kiváló képet biztosítanak. A központi fókuszállítóval könnyen és gyorsan fókuszálhat a témára. Egyes Powerview távcsövek állványmenettel is rendelkeznek, így szabadon hagyva a kezét, más feladatok elvégzéséhez.

BUSHNELL: Az iparág vezetője, a nagy teljesítményű sportoptikákban

A Bushnell 1948 óta a piacon a legmagasabb színvonalú, legmegbízhatóbb és megfizethető árú sportoptikákkal van jelen. Csúcstechnológiát és a kategória legjobb teljesítményét teszi mindenki számára elérhetővé, kedvező áraival.


Szín: Fekete
Kilépő pupilla: 4mm
Szemtávolság: 1mm
Közelpont: 7.62m
Szemgumi: Lehajtható
Fókuszálás: Központi fókusz
Látómező: N/A
Lencse bevonatok: Fully Coated
Nagyítás: 12X
Frontlencse átmérő: 50mm
Prizma típusa: porro prizma / BaK-7
Méret: full size
Vízállóság: Nincs
Súly: 805g
Állvány adapter: Van
Adatok
Gyártó
Bushnell
Cikkszám
RF-25-00318
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!