raptor@raptorfegyver.hu      File:Facebook f logo (2019).svg - Wikimedia Commons  File:Instagram icon.png - Wikimedia Commons                                                        Főoldal          Elérhetőség          Általános szerződési feltételek          Adatkezelési tájékoztató          Vásárlói pontgyűjtő rendszer          Útvonalterv

Távcső Bushnell 12x50 powerview 2

Távcső Bushnell 12x50 powerview 2
Távcső Bushnell 12x50 powerview 2
Távcső Bushnell 12x50 powerview 2
Távcső Bushnell 12x50 powerview 2
Raktáron
54 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 545 Ft
Részletek
Termék leírás
A Bushnell Powerview 2 távcsövei tartós és könnyű alumíniumötvözet vázzal készülnek. Robusztus, sokoldalú és modern megjelenés, ez jellemzi a Bushnell Powerview 2 távcsöveit. Válasszon a kompakt, közepes és teljes méretű változatok közül, amelyek roof- vagy porro-prizma rendszerekkel és változatos nagyításokkal elérhetőek.

KIVÁLÓ KÉPMINŐSÉG

A lencsék, többszörös bevonatuknak köszönhetően éles és élénk képeket biztosítsanak minden helyzetben. Akár az erdőben madarászik, akár a lelátó utolsó sorából nézné a meccset, ezek az optikák teljes és gyenge fényviszonyok között kiváló képet biztosítanak. A központi fókuszállítóval könnyen és gyorsan fókuszálhat a témára. Egyes Powerview távcsövek állványmenettel is rendelkeznek, így szabadon hagyva a kezét, más feladatok elvégzéséhez.

BUSHNELL: Az iparág vezetője, a nagy teljesítményű sportoptikákban

A Bushnell 1948 óta a piacon a legmagasabb színvonalú, legmegbízhatóbb és megfizethető árú sportoptikákkal van jelen. Csúcstechnológiát és a kategória legjobb teljesítményét teszi mindenki számára elérhetővé, kedvező áraival.


Szín: Fekete
Kilépő pupilla: 4mm
Szemtávolság: 1mm
Közelpont: 7.62m
Szemgumi: Lehajtható
Fókuszálás: Központi fókusz
Látómező: N/A
Lencse bevonatok: Fully Coated
Nagyítás: 12X
Frontlencse átmérő: 50mm
Prizma típusa: porro prizma / BaK-7
Méret: full size
Vízállóság: Nincs
Súly: 805g
Állvány adapter: Van
Adatok
Gyártó
Bushnell
Cikkszám
RF-25-00318
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek
Roxy Radio Play